כאבי גב-דחוף

דיון מתוך פורום  כאב

13/09/2011 | 11:55 | מאת: דנה

שלום, לאחר הלידה השניה החלו כאבים חזקים במרכז הגב שמקרינים גם לצלעות וגורמים גם לקושי ולכאב בנשימה. עם הזמן הכאבים חדלו במהלך היום, אך בלילה הם חזקים ולא מצליחה לישון או להסתובב במיטה. צילומי רנטגן תקינים והרופא נתן מרשם של ברקסין 10-20 יום. רציתי לדעת 1. איך הוא יודע שמקור הכאב הוא דלקת? 2.כמו כן אני נרשמת לפילאטיס. האם בכל זאת לקחת את הכדורים כי אולי הם לא מומלצים? תודה

שלום רב, אני ממליצה לבצע את הבדיקות הבאות: מיפוי עצם, CT עמוד שדרה מותני וגבי ובדיקה גופנית על ידי רופא כאב או רופא אורטופד. המלצות לגבי טיפול מתאים ניתן לתת לאחר עיון בתוצאות הבדיקות ולאחר בדיקה גופנית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב