בהמשך להודעתי הקודמת ולהמלצותייך

דיון מתוך פורום  כאב

09/08/2011 | 10:40 | מאת: אלונה

שלום שוב! לגבי בדיקת נוירולוג- נבדקתי אצל נוירולוג מומחה ברמב"ם שלא אבחן בעיה חד משמעית בעצב טריגומנלי ואמר שמדובר בכאב "לא אופייני". לגבי פה ולסת נבדקתי לפני כחצח שנה אצל פיזיותרפיסט של פה ולסת וגם לפני שבועיים אצל מומחה ממרפאת כאב פה ולסת מ"הדסה" - שניהם לא ראו בעיה במפרק הלסת. לגבי בידקת סינוסים - בעבר הייתה לי סינוסיטיס מס' פעמים, איזה בדיוק בדיקה עליי לבקש מא.א.ג.? לגבי בדיקת MRI', כן עלתה שאלה כזו גם אצל מומחה לכאב פה מ"הדסה" וגם נוירולוג מרמב"ם, העניין הוא שעשיתי MRI ראש לפני כשנה וחצי,שהיה תקין, זה היה לפני שכל הסיפור הזה התחיל. ואני לא יודעת אם לעשות זאת שוב, כי בכל זאת יש בכך קרינה, גם אם היא קטנה יותר מבדיקת סי-טי. לגבי טיפול תרופתי, היית יכולה להגיד מה את מעדיפה במקרה כזה? והאם הוא טיפול באלטרולט נחשב לחזק ( חצי כדור לשבועיים ואז כדור של 10 מ"ג בהמשך). מה תופעות הלוואי שלו? תודה רבה מראש.

25/08/2011 | 14:28 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ד"ר לקר נמצאת בחופשה. תשובה תינתן לך עם שובה בתחילת ספטמבר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

שלום רב, התייעצות באתר אינה תחליף לבדיקת רופא. אני ממליצה כי תפני לבדיקת רופא כאב עם כל המסמכים הרפואיים שבידך. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב