כאבים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  כאב

09/09/2010 | 11:55 | מאת: אסי

שלום,אני בת 24 אם חד הורית לילד בן שנתיים.בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים בלתי פוסקים בכל הגוף כאבים קשים מאוד בגב התחתון והרגל כאבי ראש כאבי שרירים ועוד. אני כבר נבוכה להתלונן כל בוקר אני קמה חצי משותקת בכל הצד השמאלי שלי מהכתף עד לרגל והכאבים מלווים אותי כל היום.אני לא יודעת כבר עם מי להתייעץ,יש לי 2 בלט דיסק בגב וסדק בחוליה בגב תחתון אני מטופלת בפרקוסט ובדיקור סיני ובזריקות קורטיזון,אני מתחננת לעזרה שמישהו יכוון אותי.

10/09/2010 | 09:56 | מאת: ד"ר סילביו בריל

שלום תסמונת של כאבי מפושטים בכל הגוף, כאבי ראש וכאבי שרירים יכולים להיות חלק מאבחנה של פיברומיאלגיה. אני ממליץ לפנות למומחה לפיברומיאלגיה לאבחון ראשוני וטיפול בברכה

מנהלי פורום כאב