כאב גב שמקרין לרגל מאוד חזק

דיון מתוך פורום  כאב

20/08/2010 | 11:59 | מאת: לילה

יש לי בלט דיסק בין החוליות L4-L5 עברתי נתןח spinal stenozis ב2006 באותו מקום עשיתי זריקה לפני 6 חודשים אפידורל שלא עזרה לזמן קצר רופאים המליצו לי לעשות עוד זריקה כזאת או אולי לנסות גלי רדיו? אני מאוד סובלת- לא יכולה ללכת וגם אסור לקחת תרופות בגלל מחלת כליות. מה לעשות? תודה מראש לילה

10/09/2010 | 21:08 | מאת: דר סילביו בריל

לילה שלום ראשית צריך לבדוק איזה תרופות/ משככי כאב את יכולה לקבל. שנית בהחלט שווה לחזור לטיפול ע"י הזרקה אפידורלית או לשורש עצב ובהמשך לטיפול בגלי רדיו ולשלב טיפול פיזיוטרפי. חג שמח המרכז הארצי לרפואת כאב קביעת תורים: 077-7779222

14/10/2010 | 00:23 | מאת: תמיר

לילה שלום, גם לי יש בעייה דומה לשלך בחוליות L4-L5 סבלתי שנים מכאבים וקושי בהליכה. גם לי יש בעיות בראותיות ואיני יכול לקבל תרופות (לחץ דם וסוכר גבוהה).לפני כשלושה חודשים המליצו לי על טיפול חדשני..ללא תרפות הכאב כמעט ונעלם. מצורף קישור : https://sites.google.com/site/myaposs/ מקווה שעזרתי.

מנהלי פורום כאב