כאבים בצד ימין

דיון מתוך פורום  כאב

14/08/2010 | 08:59 | מאת: סיגל

לפני כשנתיים התחלתי לחוש כאב קל בצד הימני של הבטן מתחת לקשת הצלעות. הכאבים החלו בעת הריון. להאחרונה החלו הכאבים להתגבר ולהתפקש לכיוון המותן והגב. הכאב מחמיר בזמן שאני הולכת. שבאולטרסאונד שביצעתי הכל נמצא תקין (כליות, כיס מרה וכו'). לאיזה כיוון עלי לפנות? לאיזה רופא? הכאבים מתחילים להיות בלתי נסבלים.

14/08/2010 | 11:25 | מאת: ד"ר סילביו בריל

שלום, ישנם מספר סיבות לכאב מסוג זה. נוירופטיה בין צלעית, דסקופטיה של עמוד השדרה באותה גובה או בעיות של הקיבה (סרעפת) הם במקומות הראשונים. בהצלחה

מנהלי פורום כאב