גמילה ממדבקות BUTRANS 10

דיון מתוך פורום  כאב

23/10/2022 | 22:27 | מאת: יעקב

שלום רב, השתמשתי 3 שנים רצוף במדבקות BUTRANS 10 לכאבים כרוניים בהמלצת מרפאת כאב. לפני 4 חודשים הפסקתי את הטיפול בבת אחת לאחר שזה גרם לי לעצירות קשה מאוד ומאז מופיע לי כאבי ראש מידי פעם כאשר בשבוע האחרון כאבי הראש התבגברו מאוד והפכו לללחץ קבוע במרכז המצח ומתשפט לצדדי הרקות. האם יש קשר להפסקת המדבקות והאם זה תופעה נפוצה של גמילה מהמדבקות האלו? ואם כן, כמה זמן זה יכול להימשך ? תודה מראש

שלום רב, התסמינים שתארת הם לא ביטוי לגמילה מהמדבקה. סימני גמילה הם אחרים ומופיעים מיד אחרי הפסקה פתאומית עד לשבוע-שבועיים, ולא נמשכים 4 חודשים. ממליצה לפנות לרופא משפחה/רופא נוירולוג לצורך ברור. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב