בדיקת emg ...........

דיון מתוך פורום  כאב

07/10/2022 | 21:20 | מאת: דפנה

שלום, כבר מספר חודשים שסובלת מכאב בשוק ובכף הרגל שמקורו כנראה בעמוד שידרה מותני. עשיתי mri ציינו בלט והיצרות בכמה חוליות. בנתיים קיבלתי 2 זריקות אפידורליות תחת שיקוף ועדיין הכאב קיים (בעיקר בכף הרגל). לפני ה mri הופנתי לבדיקת emg ולא עשיתי אותה, האם עדיין יש צורך? או שב mri רןאים מה שניתן לבחון ב emg? תודה

13/10/2022 | 09:54 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בדיקת EMG בהחלט יכולה להוסיף לאבחון סיבת הכאבים ונזק עצבי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב