שאלה על כף רגל צמרור עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  כאב

08/09/2022 | 17:56 | מאת: גברת רותת

פרופ' דר נכבדים,שאלתי בקשה, יש לי בכף רגל שמטל מידי פעם תחושת צמרמורת ורגל קופצת,נוירולוג ורופא עמוד שדרה אמרו שזה מעמוד שדרה,ברקע אותפרוזיס ודלקת פרקים,אמרו שלא צריך ניתוח,זה מלווה בקושי הליכה ועמידה,מה עושים?

12/09/2022 | 12:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתיאור שלך לא ברור האם נעשתה בדיקת דימות (MRI) והאם האבחנה אושרה. אם הבעיה היא בעמוד השדרה, ותרגישי חולשה בשרירי הרגל או כאבים בלתי נסבלים, יש לשקול צורך בניתוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב