שימוש במדבקות פנטה בשילוב של אופיואידים נוספים

דיון מתוך פורום  כאב

05/09/2022 | 12:18 | מאת: פנטה

אני מטופל הסובל מכאבים כרוניים מפושטים בגוף , בין היתר פריצות דיסק צוואריות ,מותניות , CRPS מאובחן ברגל , פיברומיאלגיה ועוד מגוון רחב של אבחנות . נוטל פרקוסט במינון עד 60מג ליום ואוקסיקונטין עד 40מג ליום בנוסף מקבל ליריקה עד 600 מג ליום רוצה לדעת האם אפשר לשלב מדבקות פנטה. הכאב קיים שנים , ורק הולך ומתגבר ככל שעובר הזמן. אציין שאני מרותק לכיסא גלגלים. אודה לתשובתכם

שלום רב, פרקוסט הוא כדור עם השפעה לטווח קצר. אוקסיקונטין ומדבקת פנטה, בעלות השפעה לטווח ארוך. אי אפשר להשתמש יחד בשני אופיואידים שהשפעתם לטווח ארוך. אני ממליצה לפנות למרפאת כאב על מנת לעשות רוויזיה בכל התרופות אותן אתה נוטל, בעיקר האופיואידים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב