שמן cbd

דיון מתוך פורום  כאב

03/09/2022 | 13:07 | מאת: יעל

שלום, רופא המליץ לי לקחת שמן cbd טהור למניעת מיגרנות וכאבי שרירים עקב פציעות של קרעים בשרירים. הבעיה היא שאני לוקחת 4 אריוס ביום לאורטיקריה ודקסילנט שזה כמו נקסיום לבקע וריפלוקס. 2 התרופות מצויינות כבעייתיות עם cbd כי יש אינטרקציה וזה יגרון להעלאת ריכוז התרופה בדם מה שעלול לגרום ליותר תופעות לוואי ואולי עוד סיכונים. האם יש דרך לפתור את זה? האם להוריד במינון התרופות יעזור? והאם עדיף להמנע ולא לקחת סיכונים? תודה רבה

שלום רב, עדיף להימנע ולא לקחת סיכונים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב