תופעות לוואי ליריקה האם להמשיך תרופה

דיון מתוך פורום  כאב

02/09/2022 | 10:47 | מאת: שני

שלום רב בשנות ה30 בריאה בדכ. לפני שנה החלו כאבים ביד ימין לכל אורכה לאחר מתיחה אחורנית של היד. לאחר פיזיותרפיה של מתיחות שבןצעה 4 חודשים מתחילת הכאבים, עבר הכאב גם לצד שמאל ובנוסף כאבים בטרפז , אזור בית שחי מקדימה, אחורה ומעל החזה. הכאבים מוחמרים בהפעלת ידיים. אמ אר אי כתף, מרפק עמש תקינים. אי אמ גי תקין. בדיקות דם למחלות ראומטיות תקין. כרגע הרופאים מנחשים שזה ממקור עצבי ואולי מאזור לחץ במקלעת הבריאכלית. רןפא כאב הביא לי ליריקה. התחלתי לקחת 50 בערב. עד כה לקחתי יומיים. כאשר בשתי הפעמים קמתי בבוקר עם יד שמאל רדומה לגמרי. האם אני צריכה לדאןג מתופעת לוואי זו? האם זה משהו שחולף אחרי מספר ימים?. אני כבר לא מצליחה לתפקד בגלל הכאבים . האם להמשיך בכל זאת את התרופה? תודה

שלום רב, לפי התאור שלך, אין קשר בין ליריקה לרדימות ביד שמאל. ממליצה לבצע MRI עמ"ש צווארי ומקלעת ברכיאלית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב