סף כאב נמוך \זיהום בבוהן

דיון מתוך פורום  כאב

29/08/2022 | 17:51 | מאת: לי2022

שלום רב, אני צריכה לעבור ניתוח קטן של הסרת ציפורן אני מאוד מפחדת מזריקות וכאב ברמה קיצונית .מה יכולה לקחת נגד כאב הזריקה לעצב ? ביררתי לגבי הרדמה מקומית לפני לווריד וזה עוד יותר מפחיד אותי

01/09/2022 | 12:21 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לתת המלצה ספציפית לגבי תרופה מבלי לבצע בדיקה רפואית. תופעה של פחד ממחטים היא ידועה. רופא מרדים יכול לבצע הרדמה קצרה, לא דרך הווריד, אלא, באמצעות מסיכת פנים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב