כאבים בעורף הצוואר ובשכמות

דיון מתוך פורום  כאב

18/08/2022 | 16:23 | מאת: נתי

מעוניין לדעת אילו בדיקות הדמיה יכולות לאבחן כאבים שיש לי בעורף הצוואר ובשכמות. יש לציין שהכאבים בעורף של הצוואר התחילו לפני כמה שנים לאחר שמישהו משך אותי מהצוואר והפיל אותי לקרקע. הכאבים בעורף הצוואר מאז מורגשים כל יום והכאבים באזור השכמות באים והולכים לסירוגין.

29/08/2022 | 10:28 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על מנת להחליט על צורך בבדיקות עזר יש להיבדק על ידי רופא ולהבין איזה מקום בדיוק כואב ולאן זה מקרין. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב