כאב עצבי בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

17/08/2022 | 14:05 | מאת: יובל שושן

אני רץ מרתון מזה 5 שנים. במהלך אחת הריצות נפצעתי בבטן התחתונה בצד שמאל. האבחנה הרשמית על ידי EMG היא רדיקולופתיה כרונית קלה. הכאב מקרין לי לרגל. הדמיות MRI עמוד שדרה מותני תקין. CT- תקין אולטראסאונד- בקע בלתי ישיר ודלקת באנדקטור לנגוס כמו כן אובחן מורטון נוירומה בכף הרגל. בנוסף אם אני עולה במשקל אז הכאב מתעצם וגורם לי לכאבים נוראיים, יובש בגרון , בטן מנופחת ולאיכות חיים ירודה. הייתי אצל כל הרופאים (אורתופדים, כירורגים, ראומטולוגים, פיזיותרפיה, אוסטואופתיה, כירופרקטיקה, רופא אלרגיה, אנדוקרינולוגים, מומחה ירכים וכ') וכלום לא פתר את הבעיה. האם מרפאת כאב יכולה לטפל בי?

29/08/2022 | 10:35 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב ולהצטייד בכל המסמכים הרפואיים שנמצאים ברשותך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב