כאבי שרירים בעיקר בידיים ושוקיים

דיון מתוך פורום  כאב

13/08/2022 | 17:37 | מאת: רוני

אני בת 44 וחליתי פעם שניה בקורונה הפעם השנייה אחרי שבוע החלמה התחילו לי כאבי שרירים רציני בעיקר בידיים רגלים וקרקפת זה בעיקר בבוקר וכשאני נחה אחרי זה מתחיל כאב בשרירים למי לפנות?איזה בדיקות צריך לעשות? תודה

15/08/2022 | 10:57 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, התופעה שאת מתארת אכן יכולה להיות קשורה לקורונה. ממליץ לפנות לרופא המשפחה ולבצע בדיקות. יש מקום לדון עם רופא המשפחה על צורך בייעוץ רופא עצבים (נוירולוג). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב