כאבים בעצם הזנב בצד אחד

דיון מתוך פורום  כאב

12/08/2022 | 01:14 | מאת: טליה

לפני 5 שנים שברתי את עצם הזנב כתוצאה מנפילה .בצילום רואים שהכל תקין אבל מאז כואב לי מאוד בצד שמאל. אני מורחת וולטרן ועוזר מעט. האם יש טיפול שיכול לעזור ולהפחית את הכאב? קשה לי סבול מכאביל כל הזמן בשכיבה על הגב ובישיבה כואב לי. אני בת 34 ומפחדת להיכנס להיריון כי מי יודע איך אצליח לתפקד ככה.

15/08/2022 | 11:00 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מציע לשקול עם רופא המשפחה האם יש מקום להפנייה לכירופרקט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב