בוטוקס למיגרנה

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2022 | 20:47 | מאת: יעל

שלום, יש לי מיגרנה 24/7 כל יום. הפעם הראשונה שקיבלתי בוטוקס למיגרנה הכאב החמיר לרמה 10 לשבועיים וחצי ולא יכלתי לעמוד בזה. בשגרה אני שמה כובע קרח הרבה למיגרנה אז הרופא אמר שאסור שבועיים אחרי כובע קרח או לעסות את המקום כדי שהחומר לא ינדוד. מה ניתו לעשות בפעם הבאה לאחר ההזרקה? האם עירויי משככי כאבים יעזרו? כי משככי כאבים בכדורים לא עזרו. ואם כן, אעלו עירויים כדאי לעשןת? או האם ישנם כדורים חזקים שאפשר לקחת לכאב? תודה רבה

שלום רב, ממליצה לפנות למרפאת כאבי ראש. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב