כאבים עזים בצוואר - עם הרגשה של לחץ בצוואר

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2022 | 10:59 | מאת: היצרות בצוואר - כאבים עזים (דלקת)

* לפי רופאים רבים , ניתוח לא ניתן לבצע משום שיכול לגרום לשיתוק ולפי תמונת צילום צווארי המקום מאוד מבולגן וחסר סדר . (היה ניתוח לפריצת דיסק בעבר ויש נכות) . בנוסף ייתכן ויש דלקת במקום מה שגורם להמון המון כאבים , בנוסף החוליות ממש מתנגשות אחת בשנייה ומרגישים את זה. כיצד אפשר לטפל בכאבים האלה ? כאבים שלא נותנים מנוחה , מלווים בלחץ על המקום , אציין שאין חוסר בתפקוד של היד , אלא רק כאבים בלתי פוסקים ששום כדור לא עוזר , האם יש טיפול נגד הדלקת שיעזור לכאב ? לאחר טיפולים הומאופתיה נאמר שיש דלקת בנוסף . תודה רבה

שלום רב, במקרים בהם משככי כאבים ופיזיותרפיה לא עוזרים, ההמלצה בדרך כלל היא לעבור לטיפול פולשני (לא ניתוחי) במסגרת מרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב