כדור ליריקה לכאב עצבי

דיון מתוך פורום  כאב

14/07/2022 | 17:14 | מאת: חנה

שלום, כבר חודש וחצי סובלת נכאב בשוק הרגל ממקור עמוד שדרה מותני. הכאב בלילה עצום (בשכיבה) ובמהלך היום קשה ללכת מרחקים. ניסיתי אטופן וארקוקסיה לא עזר. תור למרפאת כאב לזריקת אפידורל בעוד כחודש. האם עד אז מומלץ לקחת כדורי ליריקה (אורטופד רשם לי) ובמקביל גם אמר שהכאב יכול לחלוף מעצמו תוך כדי דיקור ופיזותרפיה. כיצס יודעים מתמ להפסיק את הליריקה?? שהרי אם הכדור מכדא את הכאב איך אדע שהעת להפסיק?

שלום רב, ליריקה יכולה לעזור לטיפול בכאב עצבי. ממליצה להפסיק ליריקה בהתאם להמלצה שתקבל מהרופא המטפל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב