האם יש תרופה שיכולה להחליף את התרופות שאני לוקח היום

דיון מתוך פורום  כאב

29/06/2022 | 12:44 | מאת: אבי

שלום שמי : אביהו שולמן אני סובל ממספר פריצות דיסק לאורך עמוד השידרה . עקב כך אני סובל מכאב כרוני שכולל שרפה ברגליים או בידיים או בגב. מקלחת זה כאילו שאני מתקלח לאחר שנשרפתי בשמש. יש לי לעיתים גרד חזק בידיים . האצבעות בידיים אינם מתיישרות . אני מקבל נגד כאבים זה מספר שנים בוטרנס 15 ליריקה וסימבלטה. לאחרונה הומלץ לי ע י נוירולוג על קנביס במקום כל התרופות. כשהייתי אצל רופא כאב הוא אמר לי שבמידה וכואב לי למרות התרופות שאני מקבל הוא יכול להזריק לי אפידוראל. אני די מבולבל היות ושאני קורא את כל הכתבות על כל התרופות אני מבין שלכל תרופה ישנם תופעות לווי אחרות . אשמח לעזרתך בברכה אביהו

שלום רב, לא ניתן להמליץ על טיפול דרך האינטרנט. מציעה לחזור לייעוץ אצל רופא כאב ולדון על כל האופציות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב