כאבים חזקים בין הצוואר לכתף

דיון מתוך פורום  כאב

21/06/2022 | 00:01 | מאת: שני

שלום, יש לי מיותפיה וכל מיני תנועות גורמות לי לעיתים בקלות למתיחות שריר(קרע דרגה 1). ברוב האזורים הכאב נסבל יחסית אך באזור בין הצוואר לכתף שם זה כאב ממש חזק ויש לי התקפים של כאב ברמה 10. לא ברור שם אם זה קרע קל בשריר או משהו בגיד כי לא שולחים אותי כבר לאולטרסאונד. הזרקת סטרואידים הבנתי שעלולה להחליש שרירים. האם יש משהו שאפשר להזריק שם שיעזור לי לעבור תקופה קשה של כשנה? או טיפול יותר פולשני? היה לי את אותו הכאב גם בצד ימיו באותו מיקום. שנה לקחה עד שנרגע אם כי לא עבר סופית. תודה רבה

שלום רב, טיפולים אפשריים הם חסם עצבי באזור ו/או צריבת עצב בעזרת גלי רדיו. טיפולים אלה מבוצעים במרפאת כאב. החלטה על הטיפול המתאים תיעשה לאחר בדיקה גופנית ועיון בבדיקות עזר. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב