לוסטרל לכאב דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  כאב

17/06/2022 | 02:06 | מאת: דור

הומלץ לי על ידי הפסיכאטר לקחת לוסטרל לאחר טיפול בציפרלקס עם השפעה נמוכה 1. אני סובל מדיכאון קל, חרדה כללית וחברתית עם התקפי חרדה/פאניקה, מחשבות טורדניות (ocd מתון) האם לוסטרל יעיל לכל אלו? 2. בנוסף, אני יש לי nf1, פיברומאלגיה מה שגרום לכאבים עצביים, כאבי גב וגפיים וכאבי ראש ומיגרנות האם לוסטרול יכול לעזור גם בתסמינים אלו?תודה רבה

שלום רב, לוסטרל זו תרופה פסיכיאטרית. לטיפול בכאב צריך להיעזר בתרופות אחרות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב