כאבי ראש אחרי שחיה בבריכה

דיון מתוך פורום  כאב

28/05/2022 | 15:39 | מאת: שירן שובל

שלום רב שמי שירן בת 39 בריאה .יש לי בעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב כל פעם שאני שוחה בבריכה יש לי מיגרנות חזקות מאוד שנמשכות עד היום למחרת. זה לא קורה לי שאני שוחה בים . ואציין שאני שחיינית וזה לא משהו שהיה לי כל חיי אבל לפחות ב3 שנים האחרונות סובלת מזה . בנוסף אתמול שתיתי גם יותר כי קראתי שאולי קשור להתייבשות ולא עזר . האם יש לכם רעיון ?כל כך מעצבן כי כל כך אוהבת לשחות אבל הכאב נוראי

02/06/2022 | 09:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ לעבור בדיקה רפואית כדי להבין האם אכן מדובר במיגרנה. סיבה אחרת יכולה להיות חסימת מערות האף. יתכן כתגובה לחומרים שמוסיפים למים בבריכה (להבדיל ממי ים). בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

03/09/2022 | 20:13 | מאת: שירן

תודה רבה

מנהלי פורום כאב