כאבים מתחת לצלעות שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

24/05/2022 | 00:02 | מאת: מיכל

בן 62 בריא לםני יומיים התחילו לי כאבים ממש מתחת לצלע שמאל ,מרגיש כמו כאב של שריר האם יש מקום לדאגה?

31/05/2022 | 21:37 | מאת: מיכל

אחרי אולטרא סאונד בטן עליונה תקין אחר אקג אחרי צילום חזה וצלעות .הכל תקין

שלום רב, אם לא ידוע על סיפור של חבלה או על סיבוך ממחלה אחרת, יש לשלול את הדברים הבאים: 1. אירוע לבבי - יש לפנות לרופא המטפל, או אם הכאב חזק מאוד, לחדר מיון. 2. כאב עצבי 3. שלבקת חוגרת יש לפנות לרופא המטפל או לרופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

12/06/2022 | 15:23 | מאת: לימור

ממליצה לך לנסות CBD, זה יכול לעזור לך עם הכאבים ואולי אף לזרז את ההחלמה. בכל אופן לא הייתי מזניחה את זה וממשיכה בטיפול קונבנציונלי

מנהלי פורום כאב