ספסטיות ברגלים כאבי תופת קושי בתפקוד

דיון מתוך פורום  כאב

23/05/2022 | 08:36 | מאת: שיר

שבועים של כאב אקוטי רגל שמאל מתעוררת בלילה קשי בתנועה בעיקר מבך לקרסול .תורים הדמיה ולדלר רחוקים האם גשת למיון?

23/05/2022 | 10:47 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אם יש קושי בתנועה, חולשת שרירים, יש לפנות לרופא ללא דיחוי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

24/05/2022 | 09:01 | מאת: שיר

תודה על המענה המהיר .נגשתי לרופאה נתנה 3 ימים ברצף זריקות וולטרן לשריר שהקלו על הכאב כרגע הכל חזר לכאוב שלחה לדופלר תור בעוד שבועיים ותור להדמיתגב תחתון תור לעוד חודשיים בנתיים סבל מטורף.כאבים נרופתים,וספסטיות מטורפת המעירים משינה וממשיכים לאורך כ הבוקר האם ללכת לרופא ממה אחר ואם כן איזה או למיוון במצב הזה יעזרו?

מנהלי פורום כאב