כאבים כרוניים בשיכמה צד ימין

דיון מתוך פורום  כאב

14/05/2022 | 09:45 | מאת: הילה

יש לי כאבים כרוניים בשיכמה מזה שנתיים כאבים חזקים דוקרים ושורפים במשך כל היום. הייתי אצל רופאי עמוד שידרה צווארי שמצאו הצרות התעלה ולא לחץ על הדיסק. עברתי מרפאת כאב עם כל הטיפולים האפשריים וזריקות למינהן , לפני 5 ימים עשו לי זריקה אפידורלית שלא עזרה בנתיים רק הגביר את הכאב. אין לי לאן לפנות לאחר שניסיתי באמת הכל כירופרט, רופא כאב, רופא עמוד שידרה צווארי ורופא כתף. אני על כדורי ליריקה 600 ביום וכדורי שינה. האם יש איזשהו טיפול או עצה למי אני יכולה לפנות ומה לעשות?(mri i,ct גם עשיתי). אני מיואשת וממש רוצה לדעת אולי יש משהו אחר שהייתי צריכה לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אשמח לתשובה תודה רבה

שלום רב, לא ניתן להשיב לשאלתך ללא בדיקה גופנית ועיון במסמכים רפואיים. בעקרון, יש הטבה בכאבים אחרי טיפול בגלי רדיו. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

שלום רב, תשובתי הקודמת נכתבה בטעות, בבקשה התעלמי ממנה. לגבי פנייתך, אני ממליצה לפנות לרופא כאב לקבלת חוות דעת שנייה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהל יחידת כאב

מנהלי פורום כאב