משכך כאבים חזק לטיפול נקודתי

דיון מתוך פורום  כאב

11/05/2022 | 11:42 | מאת: אלון

שלום רב, בן 42 בריא בדר"כ. אני מתוכנן לעבור טיפול בעור (SMP micropigmentation) באיזור מצולק מאחורי הראש. משך הטיפול כ3-4 שעות, חד-פעמי. ניסיתי לעבור אותו עם אמלה 5% + טיפות אופטלגין ולא יכולתי לשאת את הכאב. שאלתי: - האם אפשר לקחת משכך כאבים חזק יותר, באופן חד-פעמי? איזה מומלץ? בפניה לרופא המשפחה. - האם אפשר לשלב עם אמלה 10%? באיזור של מאחורי הראש (מעל העורף).

18/05/2022 | 13:24 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, יש לתאם נטילת תרופות, לרבות, מריחת אמלה, לפני הפעולה, עם הרופא שיבצע את הפעולה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב