מה יכול לעזור בכאבי ראש

דיון מתוך פורום  כאב

22/04/2022 | 15:33 | מאת: זינה

שלום אני בת 82 נוטלת תרופות נגד יתר לחץ דם: lercapress, Diovan.אני נוטלת גם Euthyrox(בלוטת התריס), ולעיתים קרובות Brexin- אל סטרואיד לטיפול בכאבים במפרקים (תותבות ירך משני צדדים) וartroza בכתפיים. בזמן אחרון יש כאבי ראש עזים. אני נוטלת Rocaset אבל לא תמיד עוזר להרבה זמן מה סיבה של כאבי ראש? מה יכול לעזור?האם אפשר לטפל באמצעות מכשיר Bi Cure Laser ? אפשר להצמיד אותו לראש?

24/04/2022 | 14:18 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי ראש חזקים יכולים להיות קשורים לשינויי לחץ דם, לשינויי זרימת הדם במוח, לבעיות בעמוד שדרה צווארי וכו'. לכן, יש להיבדק על ידי רופא ולשלול סיבות שדורשות טיפול ממוקד ולא רק טיפול נגד כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב