כאב פועם באוזן ובכתף

דיון מתוך פורום  כאב

09/02/2022 | 23:05 | מאת: תמיר

כ-10 שנים +-, אני סובל מכאב פועם באוזן שמלווה עם כאב בכתף. - הכאב הוא רק באוזן ובכתף ימין. - הכאב נוצר ומתגבר ע"י קור / רוח / עייפות. בשביל להקל על הכאב, אני משתמש במחממי אוזניים / מפזר חום שמכוון לאוזן. הכאב הוא כאב מאוד חד שלעיתים גם גורם לריצוד העין וחוסר פיקוס. הנחתי שהכאב הוא על בסיס עיצבי (אני סובל ממחלה כרונית על בסיס עיצבי), אבל הרופא המטפל וכל רופא אחר שנפגשתי איתו אומרים שזה יותר מצביע על כאב משריר, ולכן חימום המקום עוזר להקל. מה יכולה להיות הבעיה?

16/02/2022 | 12:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על פי התיאור שלך לא ניתן להגיע לאבחנה. יש צורך להגיע לבדיקת רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב