כאבים בהריון מאנדו מטריוסיז

דיון מתוך פורום  כאב

02/12/2021 | 13:34 | מאת: צבי

ביתי נמצאת כרגע בשליש הראשון של ההריון שהושג על ידי ivf בגלל אנדומטריוזיס וכרגע סובלת מכאבים האם יש תרופות או אמצעים אחרים שיכולים להקל עליה יש לציין שיש לנו v ליידן במשפחה שיוצר בעיה עם קרשיות אודה על תשובה דחופה תודה

שלום רב, בכאבים שנגרמים מאנדומטריוזיס ניתן לטפל תרופתית או על ידי הזרקות בהנחיית שיקוף. בשלב זה, בשל ההריון, לא ניתן לבצע שיקוף. לגבי טיפול תרופתי, לא ניתן להמליץ באתר האינטרנט. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב