מושתל כבד עבר השתלה לפני כחודש

דיון מתוך פורום  כאב

17/11/2021 | 17:37 | מאת: [email protected]

עברתי השתלת כבד לפני כחודש .כל הגוף שלי במתח חרדה כל הגוף כואב מאוד יושן בקושי שעתיים ועוד שעה בין לבין יש לי בעיה קשה . האם מותר לי לדבר קשה לי בגלל הכאבים שאני סובל 24 שעות ביממה . אשמח לקבל תשובה..

20/11/2021 | 11:11 | מאת: [email protected]

האם מותר לי להשתמש ב קאנביס רפואי עברתי השתלת כבד והכאבים הם איומים יושן 2 3 בלילה

01/12/2021 | 12:44 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה מורכב זה רק הרופאים שמכירים את מצבך העכשווי יכולים להמליץ על שינוי בטיפול תרופתי. יתכן שניתן להוריד משהו ו/או להוסיף. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב