כאב בצלעות שמאל מקרין לחזה והגב

דיון מתוך פורום  כאב

12/11/2021 | 08:16 | מאת: נועה

שלום פרופסור, כבר כשנתיים שיש לי כאבים בצלעות בצד שמאל, הכאב לפעמים מקרין קדימה מתחת לשד ובאזור ולפעמים לגב. לאחר סיטי חזה וגב (בקע היאטלי ופריצות דיסק צוואריות) ולאחר שרופא המשפחה שלל בעיות אחרות, אמר כי מדובר בבעיה עצבית באזור וזה בתחום מרפאת כאב או נוירולוגיה. הוא אמר לי את שם הבעיה אך שכחתי, רציתי לדעת האם זה יתכן? ומה ניתן לעשות על מנת להפסיק את הכאב העצבי הזה. אני בחורה צעירה וזה פוגע בי באיכות חיים. תודה

17/11/2021 | 13:42 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במידה שרופא המשפחה המליץ על טיפול במרפאת כאב, יש מקום לפנייה למרפאה. הרופא במרפאת כאב אמור לעמוד על מקור הכאבים (נוירלגיה, קשר לבעיות בעמוד השדרה וכו') ויחליט על הטיפול המתאים בהתאם. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב