זריקות

דיון מתוך פורום  כאב

05/11/2021 | 03:20 | מאת: דינה

שלום ד"ר, בוצע מספר פעמים הזרקת בלוקים תחת שיקוף ובחדר ניתוח לעמו"ש ולפודנדאל סטרואידים עם חומרי הרדמה. יכולים לגרום לנזק בלתי הפיך פגיעה בסוגרים שריר ועצב, אי נטילת שתן ובריחת צואה? קיימים מקרים כאלו? אשמח למענה

09/11/2021 | 14:21 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כל טיפול רפואי, טומן בחובו סיכון מסוים. הזרקה ליד חוט השדרה, במקרים בהם המחט חודרת לחוט השדרה, יכולים להסתיים בתסמינים שתיארת. אך מקרים אלה הם נדירים ביותר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

09/11/2021 | 23:58 | מאת: דינה

שלום פרופ', תודה על המענה. אני סובלת מחולשת מרכזית תפקוד לקוי ביותר של של ועצב שני סוגרים שתן וצואה ואני בטוחה שהנזק התרחש כתוצאה מהבלוקים שעברתי. איך אני מתחילה ברור לכיוון חוות דעת? הנזק נגרם לי ממרפאת כאב והנזק כרגע בתחום אורולוגיה/ כירורג רקטלי. איזה תחום רפואי מתבקש לחוות דעת, נוירולוג / או? אשמח להכוונה

מנהלי פורום כאב