האם יש חשד לפיירוני ?

דיון מתוך פורום  כאב

21/10/2021 | 18:48 | מאת: החמוד

אני בן 34. מאז ששינו לי את המינון של התרופות הפסיכיאטריות בכל המפגשים המיניים שלי הייתה זיקפה אבל היא יותר חלשה מזו שהייתה לי לפני השינוי במינון. האיבר במצב זיקפה ובמצב רפוי אינו כואב ולא נראה לי שיש לי את מחלת הפיירוני ( למרות שלא בדקתי את זה ), ואני בטוח ב- 90 אחוז שיש שינוי בעוצמת הזיקפה, באורך ובעובי האיבר כאשר הוא בזיקפה. מה לעשות ? האם זה קשור לכך שכל הפעמים שעשיתי סקס מאז השינוי היו עם קונדום בלבד וכאשר לא אהייה עם קונדום אז הזיקפה גם תהייה יותר חזקה וגם יותר ממושכת ? האם יש לי פיירוני ?

31/10/2021 | 15:19 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כדי לאבחן מחלת פירוני צריך להיבדק על ידי רופא. מצד שני, אכן ישנן תרופות פסיכיאטריות שמשפיעות על הזקפה, זה יכול להיות תלוי מינון. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב