הטיפול בשבר הקטן בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  כאב

21/10/2021 | 17:02 | מאת: מישהו

אני בן 34 וכבר עברו 12 וחצי ימים מאז שנחבלתי בזרת בכף רגל ימין ו- 10 ימים מאז שאיבחנו לי באיבר זה שבר קטן ושחבשו לי את המקום. לפעמים אני מוריד את התחבושת כדי להתרחץ ולפעמים גם לא רק למען הרחצה ואני נשאר בלי התחבושת לפעמים גם לזמנים ארוכים. למשל עכשיו אני כבר 22 שעות בלי התחבושת. האם זה מסוכן ? האם זה יכול להרחיב את השבר ואף להביא למצב של הזדקקות בניתוח ?

21/10/2021 | 17:58 | מאת: מישהו

שטפי הדם נעלמו וכנראה שגם הנפיחות הצטמצמה ויש עדיין קצת כאבים , בעיקר בעת כיפוף או תנועה אחרת באצבע , ואני מדגיש - מדובר בשבר קטן !

21/10/2021 | 18:06 | מאת: מישהו

שטפי הדם נעלמו, הנפיחות כנראה שהצטמצמה, יש עדיין כאבים אבל מעטים ובעיקר בכיפוף האצבע או בתנועה אחרת איתה.

31/10/2021 | 15:22 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לתת המלצה בלי לדעת מה הממצא הרנטגני. האם יש שבר או אין שבר, האם יש פגיעה בגידים וכו'. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב