כאב שורף בגב התחתון ...

דיון מתוך פורום  כאב

03/10/2021 | 20:29 | מאת: שירי

שלום, לפני חודשיים נתפס לי הגב בהתכופפות. הכאב הכל החודשיים היה ממש נסבל והרגיש קצת גב תפוס, לא נורא וגם לא היה כל הזמן. הפיזיותרפיסטית שלי נכנסה לבידוד אז במשל שבוע יום כן יום לא שמתי מכשיר עיסוי שיאצו לגב התחתון ל 20 דקות שזה עיסוי מאוד חזק ועשיתי מתיחות. לאחר הפעם השלישית קמתח עם שליש ישבן תפוס וגב תחתון יותר תפוס ובחלק מהיום אני מרגישה תחושת צריכה באזור. האם ייתכן שגרמתי לעצמי עם מכשיר העיסוו לנזק עצבי? האם בגב תפוס כן תתכן גם תחושת שריפה? ובאיזה בדיקה הדמייתית יהיה ניתן לדעת מה קרה? תודה רבה

שלום רב, לצורך בירור אני ממליצה לבצע CT עמוד שדרה מתני ולהיבדק על ידי רופא נוירולוג או אורתופד. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב