שאלה בנושא כאבים כרוניים חזקים

דיון מתוך פורום  כאב

21/09/2021 | 22:53 | מאת: אנונימי

שלום, מזה כשנתיים וחצי שאני סובל מנוקשות חזקה וכאבים באזור הצוואר והשכמות המלווה בכאבי ראש כתחושת עיקצוץ שורף... הייתי בביקור אצל 2 רופאי משפחה ושניהם מתעקשים לא לשלוח אותי לבדיקות ומציעים לי ללכת לשיחות CBT... אני מתוסכל, מרגיש שלא קיבלתי אבחון וטיפול נכון וקשה לי מאוד עם הכאבים האלה שגורמים לי למאבק יום יומי, חרדות, קשיי ריכוז ותסכול.

23/09/2021 | 11:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, על מנת להחליט האם טיפול ספציפי מתאים למקרה שלך, יש צורך בבדיקה רפואית שתאפשר לקבוע האם נחוצות בדיקות נוספות. לא ניתן לעשות זאת על גבי האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

23/09/2021 | 12:20 | מאת: אנונימי

האם ניתן לקבוע תור אליך על מנת להגיע לבדיקה ואבחון? אני אובד עצות לגבי מצבי

מנהלי פורום כאב