תחושת שריפה ועקצוץ בכף היד שעות אחרי חשיפה ממושכת לטלפון סלולרי

דיון מתוך פורום  כאב

03/09/2021 | 13:00 | מאת: פלורי

נרדמתי עם הטלפון הסלולרי ביד במשך כ-3 שעות כשהוא מאוד חם, התעוררתי מתחושת שריפה ועקצוץ בכף היד - אחרי 12 שעות יש לי עדיין תחושת עקצוצים ונמלול בכף היד שהחזיקה את הטלפון בלבד. האם זה צפוי לעבור לבד או שיכול להיות שנעשה נזק לעצבים?

14/09/2021 | 10:02 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, עצבים היקפיים בכף היד אמורים "להתאושש". במידה שהתופעה נמשכת, מומלץ לפנות לבדיקת רופא ולשקול פיזיותרפיה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב