מתיחת שריר? או מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  כאב

20/08/2021 | 21:03 | מאת: יעל

שלום, אני בת 41. מידי פעם היו לי התכווציות שרירים קשות בכף הרגל שהאצבעות היו מתעוותות. זה היה ממש כואב אך חולף תוך רבע שעה. לפני שבועיים היה לי 3 פעמים ביום ואחרי הפעם האחרונה שהיתה בלילה קמתי עם כף רגל תפוסה ושוק תפוסה. במהלך היום נוספו 2 אצבעות תפוסות ביד ימין ויד שמאל תפוסה. האם ייתכן שהתכוצות השרירים גרמה לי לכמה קרעים או תמיחות בכל השרירים האלה? כי זה לא עובר. שמתי קרח 3 ימים, מתיחות וארקוסיה. והאם ישנן תרופות נגד כאב שבאמת יכולות לעזור לכאב כזה שהרגל תפוסה ככה ומרגישה קצת משותקת אך זה כואב? תודה רבה

22/08/2021 | 11:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי התיאור שלך, יש צורך בבדיקת רופא לפני המשך הטיפול. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב