כאבים בגב שמקרינים לרגליים וקושי בעמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  כאב

11/08/2021 | 13:08 | מאת: יעקב

לאחר כמה בדיקות אורטופד והפנייות לצילום קיבלתי אבחנה של 4 בלטי דיסק בין חוליות L1-L5 עם לחץ מתון על השוק הטקאלי, היפרטרופיה רצועות צהובות, לחץ על הרצס לטרלי ושינויים דגנרתיבים בפאצטות. עכשיו מזה כמה שנים יש לי כאבים בגב וכאבים חזקים בגב התחתון ובאזור האגן עם הקרנה חזקה עד לכפות הרגליים מה שגורם לקושי בעמידה ממשוכת, בישיבה ושינה. 1. רציתי לדעת מה האבחנה אומרת כי לא בדיוק הבנתי 2 מה הטיפול המומלץ?כדורים (מה שלא ממש מועיל לי), זריקה או שקנביס רפואי (מישהו מבוגר אצלי בעובדה סובל גם ממשהו כזה והוא מטופל בקנביס רפואי ואמר שזה הכי עוזר לו לעומת השאר)

שלום רב, ממליצה לפנות, עם הבדיקות הרלוונטיות שביצעת, לבדיקת רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב