שאלה על קטיעת גפה עקב CRPS

דיון מתוך פורום  כאב

16/07/2021 | 20:43 | מאת: עדי

שלום רב, לפני 6 שנים נפצעתי ומאז אובחן אצלי CRPs S ביד ,לאחרונה עקב כאבים בלתי נסבלים ולאחר טיפולים כושלים (כגון שיקום , קנאביס , זריקות וכו) עלתה לי המחשבה לבצע קטיעה של היד , כמובן שהחלטה זו אינה סופית עקב קריטריונים רבים שאני מודעת להם כגון כאבי פנטום וכו רציתי לדעת במידה ואכן ארצה לקטוע את היד האם אפשר פשוט לגשת לאורתופד ולבקש ממנו את זה או שזה דורש בירוקרטיה כלשהי ? כלומר מה הפרוצדורה הנובעת מרצון לקטיעה יזומה. תודה רבה

שלום רב, תשובתי תתמקד באפשרות לטיפול ב-CRPS. טיפול אפשרי לכאב הוא השתלת אלקטרודות לגירוי חשמלי של העצב או של חוט השדרה. הטיפול ב-CRPS יעיל בדרך כלל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב