כאבים קשים כתוצאה מאוסטרוארטריטיס

דיון מתוך פורום  כאב

12/07/2021 | 18:49 | מאת: אלין

יש לי שחיקת סחוסים קשה בכל המפרקים הגדולים כתפיים ברכיים פרקי ירך. עברתי כבר 3 ניתוחים .אחד רביזייה .וכנראה גם אצטרך ניתוח רביזייה נוסף. ונוסף לכל היצרות תעלה קשה בגב התחתון אני בת 77 סובלת מכאבים איומים לא חעולה להתרוצץ בין כל הרןפאים סה מעלה לי לחץ דם ודופק. עד להגעה למיון איך אפשר לעזור לי .אני לא מסוגלת יותר. תודה אלין.

שלום רב, לא ניתן לענות לשאלתך על גבי האינטרנט, מבלי לעיין במסמכים רפואיים ומבלי לבצע בדיקה גופנית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב