מזה סימנים ארטרוטיים

דיון מתוך פורום  כאב

12/07/2021 | 08:40 | מאת: אנה

היי, קיבלתי תוצאות של בדיקות- באחת מהן כתוב: בדיקת spect- סימנים ארטרוטיים. למה הכוונה סימנים ארטרוטיים ומהי בדיקת spect? אני מאובחנת עם crps, אחרי המון בדיקות ככה שיש לי דיי בלאגן

שלום רב, בדיקת SPECT היא מיפוי עצם. הבדיקה מאוד רגישה ודי ספציפית, יכולה להעיד על שינויים במבנים אנטומיים - ניווניים או דלקתיים (ארטריטיס, לדוגמא) ויכולה לתמוך באבחנה של CRPS. אך לפי מה שתיארת, כנראה שהבדיקה לא תומכת ב-CRPS. תשובה מדויקת יותר תינתן על ידי הרופא המטפל, ביצוע בדיקות נוספות ובדיקה גופנית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

04/08/2021 | 14:56 | מאת: אנה

אשמח לפירוט למה זה לא תומך. אם סימנים ארטרוטיים זה סימנים ניווניים אז זה כן אמור לתמוך בcrps לא? על מנת שאוכל להבין יותר טוב- מה תהיה תוצרת בדיקה שתתמוך בcrps?

18/08/2021 | 07:52 | מאת: אנה

?

מנהלי פורום כאב