tens

דיון מתוך פורום  כאב

04/08/2010 | 09:59 | מאת: לאה

במסגרת טיפול בכאבים מאוסטיאוארטריטיס בברך הומלץ לי לבצע פזיוטרפיה שם עשו לי טיפול בטנס ומאז הכאבים חזקים בהרבה .האם זו תופעה נפוצה ולאחריה יבוא שיפור. או שהכאב בברך הוא לא אוסטיאוארטריס אם כך הגבתי. האם להמשיך? מתי אפשר לצפות לשיפור. אני נוהגת לחמם בכרית חימום את הברך ומתרשמת שזה מקל עלי. האם יש סכנה בחימום ממושך כי אני עושה זאת הרבה מאד זמן. תודה .

10/08/2010 | 17:38 | מאת: ד"ר סילביו בריל

לאה שלום. טיפול בTENS לכאבי ברך על רקע אוסטאוארטריטיס הוא טיפול מקובל ונפוץ . בכל זאת התוצאות הן לא מידיות, ולא בכל מקרה הטיפול עוזר. לגבי חימום כל עת שאת לא מגזימה ולא גורמת לכוויה אין בעיה.

מנהלי פורום כאב