כאב חד מתחת לצלעות צד שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

23/06/2021 | 18:19 | מאת: kira

שלום דר יש לי כאב חד מתחת לצלעות בצד שמאל זה בה בגלים והתחיל היום איך ניתן לטפל? אני בת 21

שלום רב, ייתכנו סיבות שונות לכאב שאת מתארת. במידה שלא הייתה חבלה, יש צורך בבירור ראשוני. למרות שאת בת 21, יש צורך בבדיקת רופא משפחה לשלול מקור לבבי. סיבה שכיחה - שבר או סדק או עצב לכוד מתחת לצלעות. סיבה אפשרית נוספת - שהמקור בעמוד השדרה בגובה המתאים. בכל אופן, יש להיבדק על ידי רופא המשפחה ורופא במרפאת כאב, שיחליט על בירור וטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב