החמרה בכאב לאחר זריקה

דיון מתוך פורום  כאב

21/06/2021 | 18:24 | מאת: רוית 52

אני מטופלת במרפאת כאב עקב כאבים בגב התחתון ..קיבלתי כבר 2 זריקות תחת שיקוף שלא עזרו..כאבי הגב היו בהפוגות..לפני 3 ימים עברתי זריקה השלישית שהפעם הייתה לבלוק פסטרי והכאב החמיר לי מה שלא היה בשתי הזריקות הקודמות..כמה זמן לוקח לזריקה להשפיע..אולי כי זו זריקה שונה הפעם בלוק פסטרי?

24/06/2021 | 09:26 | מאת: שרית

בעלי סבל מאוד מכאבי גב, קיבל טיפול בזריקות, כירופרקט ופיזיוטרפיה. לאחר המלצה של רופא התחיל ליטול את הסידן האמורפי מה שמאוד הקל את הכאבים (באופן הדרגתי) אך כיום לאחר כשלושה חודשים הוא חש בהקלה סופר משמעותית. ממליצה בחום

שלום רב, טיפול בהזרקה בהנחיית שיקוף, לעתים רחוקות, יכול להחמיר הכאב. כדי לשלול סיבוך או מקור חדש לכאב, ממליצה לפנות למרפאה בה בוצע הטיפול ויתכן שיהיה צורך בהרחבת הבירור. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב