שאלה לגבי גב תחתון צד שמאל למטה שקשור בעמידה

דיון מתוך פורום  כאב

05/06/2021 | 15:29 | מאת: טור

שלום ד , פ, נ.. שאלתי בבקשה יש לי בעית גב תחתון שאני עומדת כעבור אפילו דקה לערך אני מקבלת כאב גב קושי עמידה בגלל כאב שזה לחץ על חוליה , במיוחד בצד שמאל קרוב לגב התחתון,שאלתי איך אפשר לחסוך כאב שכזה בזמן עמידה ותנועה?איזה טיפ מסוים מה לעשות?..סי טי עמוד שדרה הראה שחוליות מסוימות לוחצות ומקרינות כאב

שלום רב, לא ניתן לתת הנחיות מבלי לבצע בדיקה גופנית ומבלי לבדוק את צילומי ה-CT. לאחר בדיקת רופא אורתופד או רופא כאב אפשר לבקש הפניה לפיזיותרפיסט, שיתן הנחיות וטיפים איך להשתמש בשרירים בצורה נכונה, זאת, במידה שלא התגלתה בצילומים בעיה אחרת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב