תרופות

דיון מתוך פורום  כאב

01/04/2021 | 04:26 | מאת: דודו

שלום, כדורים הניתנים במרפאת כאב ליריקה וסימבלטה הם ניתנים לכאב עצבי ממקור ידוע או ניתנים רק לכאב עצבי כגון פיברומיאלגיה/דמיוני ושאלה נוספת נטלתי את שני הכדורים במשך מספר שנים והם עשו לי תחושות לא טובות נפשית הרעו לי. אלו חלק מתופעות הלואי שלהן? אשמח לתשובתך

07/04/2021 | 13:49 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, שתי התרופות שהזכרת נמצאות בשימוש רחב כטיפול נגד כאב נוירופתי. כלומר, כאב שמקורו בפגיעה בעצב עצמו. במידה שהרגשת תופעות לוואי, אני ממליץ לדון עם הרופא המטפל על חלופות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב