כאב נקודתי בכתף השמאלית

דיון מתוך פורום  כאב

17/03/2021 | 13:37 | מאת: אודליה

במשך הרבה מאוד זמן יש לי כאב במקום נקודתי בכתף ופעמים רבות קרה לי שאני עומדת כמה דקות (למשל לחתוך סלט) יש לי כאב חד באותה נקודה. מה לעשות?

17/03/2021 | 15:10 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בשלב ראשון אני ממליץ לפנות לבדיקה רפואית וביצוע אולטרה סאונד של הכתף. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

17/03/2021 | 18:08 | מאת: אודליה

שלום, תודה, פניתי לאורותופד. יש לי עוד שאלה קטנה, יש לי כף רגל עם קשת קטנה, אך כשאני עומדת היא נהיית שטוחה ללא עיגול. ואומרים לי שזה יכול להשפיע על הגב (אף פעם לא הלכתי לבדוק את זה) האם זה גם יכול להיות מה שגורם לכתף? או שלדעתך זה סתם כתף תפוסה?

מנהלי פורום כאב