כאב שרירים מעל 3 שנים

דיון מתוך פורום  כאב

07/02/2021 | 11:26 | מאת: מיקי

שלום רב ! בת 63 קרוהן קל ברקע.לפני 3 שנים בעקבות סחיבת תיק כבד התחילו לי כאבים שמתמקדים בגלוטאוס מדיום פריפורמיס ואיליהפסואס. ישלציין שהכאבים הם רק בפעילות במנוחה הם נעלמים.אני מאוד מתוסכלת כי שום דבר לא עוזר ( פיזיו תרופות ועוד המון טיפולים שעשיתי) אשמח לתגובה ורעיון למיגור הכאב כי זה ממש פוגע באיכות חיים.תודה רבה

07/02/2021 | 11:32 | מאת: מיקי

רק שכתי לציין שכל הבדיקות האמאיאר הכל הכל תקין.....

שלום רב, ממליצה להיבדק על ידי רופא כאב וביצוע בדיקות עזר, לפי הצורך. לאחר מכן ניתן יהיה לטפל באמצעות הזרקות בהנחיית אולטרה סאונד לאזור השרירים הכואבים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב